Snowboarding Forum - Snowboard Enthusiast Forums - View Single Post - Problem With Rome 390 Boss
View Single Post
post #3 of (permalink) Old 01-24-2013, 09:07 PM
Veteran Member
lonerider's Avatar
Join Date: Apr 2009
Location: Mountain View, CA
Posts: 947
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Originally Posted by dopeythatme View Post
Hello all,

I have a pair of 2011/2012 390 Boss's

I have had a few problems with them:

-my toe straps has opened up a few times while riding (not the latch but the other part of the strap thats is not suppose to open)

-the latch on my ankle strap has opened up while riding.

-the thing that can adjust the highback angle will turn while riding (which I have fixed by tightening it but it will turn causing my angle to shit while riding)

Has anyone else had these problems or am I doing something really wrong??

I have only used them about 6 times so far. I got them the start of this season.

I had I think the same model (blue/white) Rome 390.

1. The toestrap would flip off, I think this was because it never fit my boot correctly and less because it was loosening.
2. Yes the forward lean adjuster on the highback occasionally turn unless I tighten it.
3. My boot would occasionally ride up on the outer ridge of the binding by the lateral toestrap.

In the end, I traded them in for a pair of Burton CO2 that were on hyper-discount and I like those a lot better.
lonerider is offline  
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome