Snowboarding Forum - Snowboard Enthusiast Forums

Snowboarding Forum - Snowboard Enthusiast Forums (http://www.snowboardingforum.com/forum.php)
-   Bindings (http://www.snowboardingforum.com/bindings/)
-   -   Can't mount my bindings... (http://www.snowboardingforum.com/bindings/123097-cant-mount-my-bindings.html)

snownstuff 01-27-2014 06:27 PM

Can't mount my bindings...
 
I just got a pair of Forum Shaka bindings and when i tried to mount them i couldn't figure out how to get the foot beds back on after i mounted the bindings. Maybe i'm just missing something because I've never used a pair of bindings that had the bolts covered. I tried leaving the back of the foot bed attached and bolting down the binding but when i do that i can't get the front hooked on. Anybody know how to do it?

readimag 01-27-2014 06:38 PM

Slide the front on first and then snap it on or at least that is what I remember.

snownstuff 01-27-2014 06:49 PM

How do i snap the back on after the front? The back has little clips that hold it on under the binding

readimag 01-27-2014 06:54 PM

Um ..... are you talking about the piece that goes under the heel on the bottom of the board? if so put that on before you mount the binding then the other part slides on and snaps into that.

Mystery2many 01-27-2014 06:54 PM

From looking up pictures it's looks like you need to slide the foot bed on the clip in the front by the toe ramp and then push down and snap the back down on both sides.

snownstuff 01-27-2014 06:56 PM

They come apart! wow i new i was missing somthing

readimag 01-27-2014 07:01 PM

hahaha you didn’t know it was two parts, I could see how that would make it hard.

snownstuff 01-27-2014 07:09 PM

LOL ya I was ready to cut holes in the foot bed and put the bolts in through there


All times are GMT -5. The time now is 11:22 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 PL2