Binding/Boot problem - Snowboarding Forum - Snowboard Enthusiast Forums
SnowboardingForum.com is the premier Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-12-2014, 04:27 PM   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2013
Location: Toronto
Posts: 8
Default Binding/Boot problem

I have 2013 Union Forces and 2012 Rome Libertines. When I tighten my toe strap it cuts off circulation to my left foot. If I loosen it one notch, the toe strap slips off when I start to ride.

My question is whether its mainly the fault of the boots or the bindings? Also should i just get new boots and/or bindings? Or can I do something to alleviate this issue?
tserich is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 06:43 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 PL2
VerticalSports
Baseball Forum Golf Forum Boxing Forum Snowmobile Forum
Basketball Forum Soccer Forum MMA Forum PWC Forum
Football Forum Cricket Forum Wrestling Forum ATV Forum
Hockey Forum Volleyball Forum Paintball Forum Snowboarding Forum
Tennis Forum Rugby Forums Lacrosse Forum Skiing Forums