Forum Bindings...any issues?!?!? - Snowboarding Forum - Snowboard Enthusiast Forums
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 03-02-2013, 10:56 PM Thread Starter
-LIFETIME MEMBER-
 
jwelsh83's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: East
Posts: 291
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Forum Bindings...any issues?!?!?

Hey guys, I've got some Forum Shaka bindings and didn't know if anybody else has had issues with their Forum high backs, or even Shakas. Was out the other day and a screw that allows you to adjust the position of the high back came out at some point. Lost the screw, bracket on the inside of the binding and the color tab that covers up the other positional holes...I called Forum and their sending me new hardware. Didn't know if anybody else had issues...
jwelsh83 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Snowboarding Forum - Snowboard Enthusiast Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome