How to setup High Back/ Clamps!?!?! - Snowboarding Forum - Snowboard Enthusiast Forums is the premier Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-12-2007, 09:10 PM   #1 (permalink)
Posts: n/a
Default How to setup High Back/ Clamps!?!?!

Okay, so I have a pair of Burton Mission bindings. They didnt come with any clamps of levers or whatever in the back. My friend just gave me: 2 washers+bolts+2 levers with like clamps on them, and then 2 of these black box things that fit into the ridges on the high back binding. I was wondering if someone could please give me a step by step on how to install all of this. Thanks. And pics would help ALOT!
  Reply With Quote
Sponsored Links
Old 11-12-2007, 09:29 PM   #2 (permalink)
Posts: n/a

hey I have the same bindings and they sound like they are the same year from the way you described them...let me take some pictures and I will try to describe to you how to work em.
  Reply With Quote
Old 11-12-2007, 09:55 PM   #3 (permalink)
Posts: n/a

Take a look at this pictures and let me know if these are the same parts you have...if not send me a couple photos of what you do have. Photos.
  Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -5. The time now is 10:10 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 PL2
Baseball Forum Golf Forum Boxing Forum Snowmobile Forum
Basketball Forum Soccer Forum MMA Forum PWC Forum
Football Forum Cricket Forum Wrestling Forum ATV Forum
Hockey Forum Volleyball Forum Paintball Forum Snowboarding Forum
Tennis Forum Rugby Forums Lacrosse Forum Skiing Forums