Pages load so slow??? - Snowboarding Forum - Snowboard Enthusiast Forums
SnowboardingForum.com is the premier Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-28-2008, 12:47 PM   #1 (permalink)
chaser
Guest
 
Posts: n/a
Default Pages load so slow???

I love the info on this forum. I don't understand why the pages take so long to load? I know it's not my computer, because I've used 4 different computers between home and work with the same results. The header seems to load rather quickly, then there is a 20+ second delay before the threads load? I'm wondering if this is how they get you to pay attention to the advertisements at the top of the page? I visit several other forums between fishing, hunting, snowboarding, wakeboarding and have not run across this before?
  Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 10-28-2008, 12:51 PM   #2 (permalink)
-LIFETIME MEMBER-
 
legallyillegal's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: fuck Snowboarding
Posts: 4,475
Default

Where are you located?
__________________
THERE ARE SPECIFIC REASONS AS TO WHY I AM MORE LOCAL THAN YOU

GOD IS DONUT
legallyillegal is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2008, 01:07 PM   #3 (permalink)
Veteran Member
 
T.J.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Maryland
Posts: 3,933
Default

i remember problems in the past but no issues lately. what browser are you using?
__________________
Passion Over Fashion
T.J. is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2008, 01:08 PM   #4 (permalink)
chaser
Guest
 
Posts: n/a
Default

Central Wisconsin. City of Wausau, 54401.
  Reply With Quote
Old 10-28-2008, 01:09 PM   #5 (permalink)
chaser
Guest
 
Posts: n/a
Default

internet explorer 6.0 at work and 7.0 at home.
  Reply With Quote
Old 10-28-2008, 01:14 PM   #6 (permalink)
N~R~G
Guest
 
Posts: n/a
Default

well, it seems the sbf.com gods heard your cries cuz it's running much faster now.

i was experincing the same thing all day today, but its doing good now. also, i noticed that i don't have this problem when i'm at home & on mozilla.
  Reply With Quote
Old 10-28-2008, 01:32 PM   #7 (permalink)
chaser
Guest
 
Posts: n/a
Default

It really doesn't seem to be working any faster for me?
  Reply With Quote
Old 10-28-2008, 01:37 PM   #8 (permalink)
N~R~G
Guest
 
Posts: n/a
Default

hmm, it must be a conspiracy against you. i'd throw your computer out the window right now before it hacks into your brain & uploads a virus that could kill all mankind.
  Reply With Quote
Old 10-28-2008, 01:41 PM   #9 (permalink)
the skeptik
Guest
 
Posts: n/a
Default

Ha. Thats where im from. Rib Mountain representin. lol Haven't been there in over 10 years.
  Reply With Quote
Old 10-28-2008, 04:11 PM   #10 (permalink)
sparty
Guest
 
Posts: n/a
Default

It's probably all the ads.
  Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 05:57 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 PL2
VerticalSports
Baseball Forum Golf Forum Boxing Forum Snowmobile Forum
Basketball Forum Soccer Forum MMA Forum PWC Forum
Football Forum Cricket Forum Wrestling Forum ATV Forum
Hockey Forum Volleyball Forum Paintball Forum Snowboarding Forum
Tennis Forum Rugby Forums Lacrosse Forum Skiing Forums