Snowboarding Forum - Snowboard Enthusiast Forums - Reply to Topic
Thread: Using Vegas Reply to Thread
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:

Register Now

In order to be able to post messages on the Snowboarding Forum - Snowboard Enthusiast Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
03-08-2012 11:39 PM
Using Vegas

so i just bought vegas and have been editing a movie shot with my gp hero2. everything was fine but when i rendered the file the mp4 is kinda bury.

when i pause the video (rendered) you can see that there is some blurring like the image of a person is splitting. kinda hurts my eyes to watch it.

i think i shot the video in 720-60, i am not 100% on this might have been 30fps.

while editing i didn't change the settings/properties to 60fps (didn't even know about that area of the program).

i saved it as internet 1280x720 30p, should i save it in another format ie blueray? if i do will it still upload to you tube?

Any help would be appreciated.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome