Snowboarding Forum - Snowboard Enthusiast Forums - Reply to Topic
Thread: TapaTalk Removal Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 
   

Register Now



In order to be able to post messages on the Snowboarding Forum - Snowboard Enthusiast Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
12-06-2014 09:23 PM
XR4Ti Deleted and reinstalled then found every other snowboard forum except for this. Then instead of searching forums I searched topics and found it. All is good now.
12-06-2014 08:22 PM
augie Still working here
12-06-2014 06:22 PM
Martyc Still working for me!
12-06-2014 06:17 PM
XR4Ti The announcement of no more TapaTalk support is from over a year ago but I've been accessing the forum via TapaTalk right up until 2 days ago when it seems to no longer work.

Just wanted to confirm it's no longer supported (or is it but something is broken?).
10-14-2013 10:26 AM
SnowOwl I just downloaded tapatalk purely to post on this for shits and giggles. But hey, I like it so no complaints haha
10-14-2013 09:53 AM
DrnknZag Ok well this is interesting......I'm able to get back on through Tapatalk again. Not sure why or how, but I'm not complaining.
10-14-2013 05:09 AM
lalaboard I am using tapatalk????
10-13-2013 12:52 PM
DrnknZag My point was, I believe if you still have the connection to Tapatalk, it'll work until you uninstall/reinstall the app. Bummed that I had to do so and now I'm missing the connection to ALL my forums. It appears that most forums have jumped from Tapatalk recently.
10-12-2013 12:38 PM
LuckyRVA I'm still able to post from tapatalk
10-12-2013 12:04 PM
DrnknZag Whelp......my Tapatalk connection is no more. I was able to connect on the WP8 Tapatalk app up until I reset my phone earlier in the week. Bummer. Guess I'll have to wait until AutoGuide come out with a WP8 app, but I'm not holding my breath.
This thread has more than 10 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome