First GoPro!! - Snowboarding Forum - Snowboard Enthusiast Forums
SnowboardingForum.com is the premier Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-02-2013, 08:56 PM   #1 (permalink)
Senior Member
 
Joe Coffee's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Alberta, Canada
Posts: 130
Default First GoPro!!

Ok So I got my first go pro(hero 2) and have a few questions.


When i plugged in the hero 2 to my mac with cineform open it said i needed to update my firmware. I did so and followed all the instructions. However when the update was done and I went to turn the camera back on it would not turn back on. I replugged it into the computer but it still didn't work. Finally I resorted to taking the battery out and the sd card. this worked and it works fine now? Why did this happen?

Which leads me to my to my next question. How do i find out what my current firmware version is? The update said it would tell me in the end but it didn't.?
__________________
Current Setup
Burton Super Hero 2013 151cm, Union Force Bindings 2013, Burton Hail Boots.
Joe Coffee is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 11:54 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 PL2
VerticalSports
Baseball Forum Golf Forum Boxing Forum Snowmobile Forum
Basketball Forum Soccer Forum MMA Forum PWC Forum
Football Forum Cricket Forum Wrestling Forum ATV Forum
Hockey Forum Volleyball Forum Paintball Forum Snowboarding Forum
Tennis Forum Rugby Forums Lacrosse Forum Skiing Forums