getting alot of... - Snowboarding Forum - Snowboard Enthusiast Forums
User Tag List

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 11 (permalink) Old 09-13-2007, 07:16 AM Thread Starter
Samyaksambuddhas
 
PaoloSmythe's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Only British blaady Columbia!!!
Posts: 4,622
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
getting alot of...

....error messages... 'cannot find server'.....'cannot find page'..... sort of things today.

seems to coincide with new private messes and the like?

is it just me, or is this site starting to struggle with the masses of humanity, quickly making accounts and posts and no end of good times?

Just coz you don't understand it
Doesn't mean it makes no sense!
PaoloSmythe is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 11 (permalink) Old 09-13-2007, 07:19 AM
Veteran Member
 
killclimbz's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Front Range
Posts: 11,168
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 47 Post(s)
I hit that from time to time too. Usually a quick refresh and just fine. Just seems to be a disconnect of sorts at times. We'll see what admin has to say.
killclimbz is online now  
post #3 of 11 (permalink) Old 09-13-2007, 07:24 AM
Senior Member
 
REKER's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: East Coast
Posts: 359
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Ive gotten 5 of them in the past 20 mins. More members, less room!!!! OH NOES!

The stoke is high
REKER is offline  
post #4 of 11 (permalink) Old 09-13-2007, 07:37 AM Thread Starter
Samyaksambuddhas
 
PaoloSmythe's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Only British blaady Columbia!!!
Posts: 4,622
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
ha yeah, copy'n'paste is on the go for everything these days; altho in here, simply going back and resubmitting seems to work as well as the refresh option

i hope we are not becoming a human soup tho; sadly tho, places like this are finite in size (altho fotos are limitless? not that i can uploasd anymoe... grumble grumble...)

Just coz you don't understand it
Doesn't mean it makes no sense!
PaoloSmythe is offline  
post #5 of 11 (permalink) Old 09-13-2007, 07:57 AM Thread Starter
Samyaksambuddhas
 
PaoloSmythe's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Only British blaady Columbia!!!
Posts: 4,622
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
maybe it did? and i just never got that memo.....

i will try again... you never know!

christ knows i am tired of looking at your cyco cat! gives me the willies!

Just coz you don't understand it
Doesn't mean it makes no sense!
PaoloSmythe is offline  
post #6 of 11 (permalink) Old 09-13-2007, 10:39 AM
Senior Member
 
administrator's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 465
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Blog Entries: 1
Paolo - try the photo posting again and let me know via PM what happens. We'll revisit this again.

As for the instability...this can happen at times due to a number of factors we like to call "internet weather". I am not aware of any server issues on our end which would account for this. I apologize to anyone who was inconvenienced. However, this is definitely not related to the growth we are seeing here now. Our cluster and load balancing capacity is plenty big and we are deploying a new technology to make it even better. I'd tell you more, but the "Cone of Silence" isn't working today...again.

BTW - if you hit submit and the page doesn't load you should be able to go back and still find your post sitting there in the editor. At least, that works for me.
administrator is offline  
post #7 of 11 (permalink) Old 09-13-2007, 10:42 AM Thread Starter
Samyaksambuddhas
 
PaoloSmythe's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Only British blaady Columbia!!!
Posts: 4,622
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
your 'BTW' works for me too.

i will let you know of my foto upload success (or lack thereof).

cheers guv'

Just coz you don't understand it
Doesn't mean it makes no sense!
PaoloSmythe is offline  
post #8 of 11 (permalink) Old 09-14-2007, 07:38 AM
Senior Member
 
administrator's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 465
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Blog Entries: 1
Hi All...we did find a wee problem yesterday which was corrected last night. You shouldn't be seeing any more page errors today.
administrator is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Snowboarding Forum - Snowboard Enthusiast Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome