GoPro question - Page 2 - Snowboarding Forum - Snowboard Enthusiast Forums
SnowboardingForum.com is the premier Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-23-2011, 01:26 PM   #11 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Houston
Posts: 509
Default

Quote:
Originally Posted by Reede View Post
I use Vegas but it takes forever to encode H.264 video. Still trying to figure that one out.
Not sure what version you have, but the older Vegas doesn't use hardware acceleration. Version 9 and up is much better.
yusoweird is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 06-24-2011, 01:01 AM   #12 (permalink)
Senior Member
 
Reede's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 398
Default

I am using version 10.0.

Encodes at about 1 frame every 5 seconds in H264, Xvid and other codecs work quicker but H264 is just painfully slow, which sucks because it is by far the best quality.
Reede is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 12:57 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 PL2
VerticalSports
Baseball Forum Golf Forum Boxing Forum Snowmobile Forum
Basketball Forum Soccer Forum MMA Forum PWC Forum
Football Forum Cricket Forum Wrestling Forum ATV Forum
Hockey Forum Volleyball Forum Paintball Forum Snowboarding Forum
Tennis Forum Rugby Forums Lacrosse Forum Skiing Forums